УВАГА! Житлові субсидії Шановні жителі міста!
Жмеринська
міська рада
Розмір тексту:

УВАГА! Житлові субсидії Шановні жителі міста!

Управління праці та соціального захисту населення Жмеринської міської ради повідомляє, що повідомлення про призначення субсидії будуть висилатись через поштове відділення.

 

     Одночасно повідомляємо, що громадянин, якому призначено субсидію, зобов'язаний протягом місяця поінформувати управління праці та соціального захисту населення про зміни у складі зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб (орендарі - про осіб, які фактично проживають), їх соціального статусу, зміни у переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання, виконавців житлово-комунальних послуг, про купівлю товарів або оплату послуг, передбачених підпунктом 5 пункту 5 ''Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива'', затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, зі змінами, шляхом подання відповідних документів.

 

     Громадянин несе відповідальність за подані відомості про доходи, майно, що вплинули або могли вплинути на встановлення права на призначення субсидії та на визначення її розміру.

 

     Якщо були подані неповні або неправдиві данні про доходи та видатки зареєстрованих в житловому приміщенні осіб, можлива відмова в призначені житлової субсидії чи припинення її надання, а заявник буде зобов"язаний повернути надмірно перераховану суму субсидії.

 

Отримати консультацію з данного питання та записатись на прийом Ви можете в приміщенні управління праці та соціального захисту населення Жмеринської міської ради, яке знаходиться за адресою м. Жмеринка, вул. Доватора, 49, каб. № 1 та за телефоном ''гарячої лінії''   2 – 14 - 48.

2016-10-27 10:35:15